A nagy kérdés!

Életünk ma a XXI. században egy olyan pontra jutott, ahol nem tehetjük meg azt, hogy a fejünket a homokba dugva elosonunk fülünket-farkunkat összehúzva. Az életünk olyan messze eltávolodott a Természeti Törvényektől, hogy már szép számban vannak olyanok, akik azt hangoztatják, hogy nincsenek is Törvények, sőt, a gondolat, a vélemény és a döntés sem az ember kezében van már!

A múlt század megmutatta, hogy milyen mélyre tud az emberiség erkölcsileg lesüllyedni. Tévesen azt gondoltuk, hogy talán tanulunk belőle! A nagy kérdés tehát az, hogy

rabok legyünk, vagy szabadok?

Ezen nagy döntést minden beavatottnak önmagában, önmagáért – kihagyhatatlanul, Itt és Most – meg kell hoznia.

A szabadság fogalma mától hatalmilag megváltozott, és mint minden rosszban, ebben is van valami jó is. Eljött az idő, hogy önmagadnak is végre tiszta vizet öntsél a poharadba.

A Spirituális Törvényeket (tapasztalt és tanult utadat) választod, vagy a szellemi materializmust követed, amit itt és most eléd raknak a média, a hatalom, stb. A szabadság eddigi fogalma az volt, hogy vállaljuk emberi módon tetteinket, gondolatainkat, érzéseinket. A cél tehát a tudás, a felismerés volt.

Aki mostantól kezdve csak az életét (mint matériát) félti, és fél a haláltól (mint elmúlástól), számára a döntés egyszerű és nyilvánvalóvá válik. Eddig önző módon arra használta a Spirituális Törvényeket, hogy valahogyan előnyt kovácsoljon önmagának itt, a jelenlegi életében, és a filozófiát mint törvényeket, és a spirituális utat csak el-hivésből, színjátszásból használta. Ennek ezennel vége!

Nincs több idő a hallgatásra! Döntened kell, mert a testiséged és a tudatosságod ezt követeli tőled, itt és most. Válasszatok!

Csaba Mester

Programok

A legközelebbi események

Akupresszúra - A Kínai Diagnosztika

2024. május 25. 10:00 - 18:00

Satsang - Negyedéves továbbképző

2024. június 1. 10:00 - 17:00

Nyilvános kezelő nap

2024. június 23. 10:00 - 14:00

Elérhetőségek

Az alábbi lehetőségeken érsz el minket

6722 Szeged, Gogol u. 26.
pagoda108@gmail.com
06/20 927-3471
Életenergia Közössége Facebook
Életenergia Közössége Egyesület