Nyolc Szerencsjel
Nyolc Szerencsjel
Adó 1% felajánlás:
18511196-1-06

A közösség bankszámlája:

10401268-50526648-84551003

Köszönjük az adományokat!

Amit a Reikiről nem tudsz!

Találd meg a benned lévő reikit!

Kedves Reikivel avatottak!

Ti, akik keresők vagytok. Ti, akik valamikor találkoztatok e csodálatos tanítással, a Reikivel, Ti, akik részesültetek a Reiki avatásban, mindannyian megtaláltátok azt az utat, ami az ember természetes lételeme. Megtaláltátok azt a forrást, ami táplál, ami erősít, ami talajt ad.

A Reiki sokkal több, mint amit eddig tudtál. Ezt Te is érzed. Ezért van sok kérdésed most is. Sőt, lehet, hogy olyan sok és mélyre ható kérdésed van, amit fel sem teszel. Elvisz az élet forgataga, annyi más dologra kell figyelned, hogy nem tudod megkülönböztetni, mi az, ami igazán fontos. Pedig ez feszít, tombol benned. Ott van elrejtve a nagy kérdésed, vajon mit lehet még kihozni a Reikiből? Minden ember keresi a boldogságát, és kerülni akarja a szenvedést. Ezért vagy Te is kereső. A forrást ugyan már megtaláltad, csak nem ismered fel. Mire is gondolok itt – Tudod-e például, hogy mi a Reiki valójában? Tudod-e, hogy mi a Reiki avatás célja? Tudod-e, hogy milyen gyakorlati lehetőségek vannak számodra a Reiki energiája által? Tudod-e, hogy a Reiki azon kívül, hogy egy harmóniát elősegítő erő, de ez az erő hogyan generálódik és hogyan, mire hat? Tudod-e, hogy mi az emberi lét oka, és mi a végső célja?

Mert ezeket összességében tartalmazza a Reiki. A Reikivel beavatott ember ezzel a belső erővel rendelkezik, továbbá a hozzá tartozó valóságismeretekkel. De mi is az, hogy valóság? Tudod-e mi ez a fogalom? Miért lehet életbevágóan fontos számodra, hogy megismerd a valóság szó fogalmát? Nem, talán erre még nem is gondoltál, mert nem hallottál róla még. Csak arról, hogy a Reikivel energiát kapsz, vagy adhatsz? Tudod-e mi az az energia, amit Reikinek nevezünk? Tudod-e hogyan került ide ez a tanítási forma? Olyan sokféle forma és magyarázat van erre a szóra, hogy Reiki. Egyre nagyobb a káosz ebben a témában. Sok mindenki sokfélét mondott már. Sokféle témát kötnek a Reikihez. Így gyorsan elveszett a bábák közt a gyerek, s a Reikis ott maradt fejét kapkodva, hogy melyik az igazi. Belefáradtál, ezért elfordultál, meguntad, hogy hintázol magadban? Sok volt a kérdés és a kétség benned?

Tudd meg, egy nélkülözhetetlen csoda van a kezedben. Ne tedd félre az alsó polcra, csak azért mert nem látod át. Érdemes kihúznod a fiókot és a figyelmet újra a Reikire fordítanod. Amint rátekintesz újra a benned lévő elrejtett erőre, és megérted a valóságát, újra szárnyra kapsz. Tanulj meg újra kérdezni és megkapod a választ, ami stabil talajt ad. A Reikivel megalapozod a spirituális tudatfejlődésed, ami az emberi lét egyetemes célja. Azért születtél, azért élsz, hogy ezt a célod beteljesítsd. Gyere el és tedd fel a kérdéseid, oszd meg a tapasztalataid Reikis társaiddal.

22 éve tanítom a tradicionális reikit, ezért bízom benne, hogy szolgálatodra lehetek célod elérésében.

Hegedűsné Zentai Zsuzsanna
tradicionális Reiki mester-tanár
06 20 / 927-3471, pagoda108@gmail.com