Nyolc Szerencsjel
Nyolc Szerencsjel
Adó 1% felajánlás:
18511196-1-06

A közösség bankszámlája:

10401268-50526648-84551003

Köszönjük az adományokat!

Térkép érzelmeink átalakításához

Önismereti tanfolyam

Célirányos kurzus önmagunk és mások megismerésére. Az Enneagram minden misztikától mentes képalkotó eszköz. A tanítás eredete Afganisztánból származik, kb. 3000 éves múltra tekint vissza. Szufi eredetű tudomány szájhagyományon keresztül terjedt Perzsia, Közép-Ázsiában és Indiában.

Az emberek legtöbb energiája önmagukkal és másokkal való konfliktusokban vész el. A konfliktusok alapvető oka az, hogy másoktól is ugyanazt a „normális” viselkedést várjuk el, amilyenek mi vagyunk. Nem vagyunk tudatában, hogy minimum kilencféle alap gondolkodási stílusú embercsoport van. Ha mindenki magából indul ki, állandóan csalódni fog, mert azt hiszi mások nem akarnak megfelelni az elvárásainak.

Az önismereti tanfolyam ismeretének célja:

  • A családi, párkapcsolati, munkahelyi üzleti kapcsolatok javítása a kommunikációs harmónia
  • Helyes önismeret megszerzése, mert ez alapfeltétele a kiegyensúlyozott „boldog” embertípus felé való növekedésnek, az úgynevezett önmegvalósításnak.
  • Mások megismerése, mert ez az alapja a tőlünk nagyon különböző embertársunk türelmes elfogadásának és annak, hogy segítségére lehessünk a másik ember önmegvalósítási törekvésének.
  • Rámutat megváltozásunk szükségességére és annak lényegére, gyakorlati útmutatást ad a kimozdulás, „gyógyulás” irányába. ITT A LEHETŐSÉG, hogy megtanuld az emberi gondolkodás ABC-jét.