Nyolc Szerencsjel
Nyolc Szerencsjel
Adó 1% felajánlás:
18511196-1-06

Tradícionális Reiki I. beavatás

Életünk mindennapjait döntések meghozásával és azok megélésével töltöd el. Ha spirituális öntudatodra ébredsz, már nem csak vaktában hozol döntéseket, hanem egyre inkább tudatában vagy a lehetséges következményeknek is. A probléma oka az ismereteid hiányából fakad – a helytelen indítékból és szándékból keletkezik.

Három szinten kell tudnod harmóniában működni. Fizikai szinten, mentális szinten, és gondolati – érzelmi – szinten.

Az életedben megjelenő folyamatok, események a múltban meghozott döntéseid következményei. Mint mindenki, Te is rendelkezel értékekkel, amit ha fölismersz, és e szerint cselekszel, boldogságot hoz számodra. Ha nem ismered föl valós képességeid és élethivatásod, életunttá, depresszióssá válhatsz.

Valódi értéket úgy tudsz létrehozni, ha aktívan éled az életed, és tanulva a múlt hibáiból mersz újra cselekvő életet élni, a spirituális tudatosság szerint. Az a spirituális tudatosság, ha a megismerésből fölismerés lesz. Ahhoz hogy, eljuthass a megvalósításhoz, kitartásra, és erőre van, szükséged. Ezt az erőt kapod meg élő mester általi Reiki beavatással. A beavatás ráhangol valódi igaz természetedre, amely egyenlő az életenergiával.

Életünk során a döntések elkerülhetetlenek. Sokan abban a tévedésben vannak, hogy hátha létezik egy kiskapu, amivel kibújhatnak a helytelen nézeteik visszahatásai alól. Minél kétségbeesettebben próbálkoznak, annál jobban fogy életenergiájuk. Ennek okán eltávolodnak a harmonikus élettől, majd megbetegszenek. A betegségek mindig csak mutatói annak, ha valaki tévúton jár önmaga életcéljától.

Az embernek meglátni, belátni és változtatni a saját helyzetén legyengült állapotban szinte lehetetlen. Ezen a ponton élhetsz azzal a lehetőséggel, amit a Reiki beavatás hozhat meg számodra. Ez az újratöltődés lehetősége az Életenergia erejével.

Az ismeretek, amelyet a reiki avatás I. fokozata tartalmaz, egy olyan – könnyen megtapasztalható – ismeret, mely mindenben támasztékoddá lesz.

A beavatáshoz kapcsolódó témakörök, melyekre szükséged van, hogy igazán élni tudd a Reikit, a következők:

  • a Reiki tanainak eredete,
  • az aura és csakra tana,
  • kezelési pozíciók,
  • meditáció alapismerete,
  • betegségek lelki okai,
  • tudatos életvezetés,
  • érzelmek fölismerése, kezelése.

E témakörökkel ismertetünk meg részletesebben a Reiki I.-es tanfolyamon.