Nyolc Szerencsjel
Nyolc Szerencsjel
Adó 1% felajánlás:
18511196-1-06

A közösség bankszámlája:

10401268-50526648-84551003

Köszönjük az adományokat!

Tradícionális Reiki I. beavatás

Életünk mindennapjait döntések meghozásával és azok megélésével töltöd el. Ha spirituális öntudatodra ébredsz, már nem csak vaktában hozol döntéseket, hanem egyre inkább tudatában vagy a lehetséges következményeknek is. A probléma oka az ismereteid hiányából fakad – a helytelen indítékból és szándékból keletkezik.

Három szinten kell tudnod harmóniában működni. Fizikai szinten, mentális szinten, és gondolati – érzelmi – szinten.

Az életedben megjelenő folyamatok, események a múltban meghozott döntéseid következményei. Mint mindenki, Te is rendelkezel értékekkel, amit ha fölismersz, és e szerint cselekszel, boldogságot hoz számodra. Ha nem ismered föl valós képességeid és élethivatásod, életunttá, depresszióssá válhatsz.

Valódi értéket úgy tudsz létrehozni, ha aktívan éled az életed, és tanulva a múlt hibáiból mersz újra cselekvő életet élni, a spirituális tudatosság szerint. Az a spirituális tudatosság, ha a megismerésből fölismerés lesz. Ahhoz hogy, eljuthass a megvalósításhoz, kitartásra, és erőre van, szükséged. Ezt az erőt kapod meg élő mester általi Reiki beavatással. A beavatás ráhangol valódi igaz természetedre, amely egyenlő az életenergiával.

Életünk során a döntések elkerülhetetlenek. Sokan abban a tévedésben vannak, hogy hátha létezik egy kiskapu, amivel kibújhatnak a helytelen nézeteik visszahatásai alól. Minél kétségbeesettebben próbálkoznak, annál jobban fogy életenergiájuk. Ennek okán eltávolodnak a harmonikus élettől, majd megbetegszenek. A betegségek mindig csak mutatói annak, ha valaki tévúton jár önmaga életcéljától.

Az embernek meglátni, belátni és változtatni a saját helyzetén legyengült állapotban szinte lehetetlen. Ezen a ponton élhetsz azzal a lehetőséggel, amit a Reiki beavatás hozhat meg számodra. Ez az újratöltődés lehetősége az Életenergia erejével.

Az ismeretek, amelyet a reiki avatás I. fokozata tartalmaz, egy olyan – könnyen megtapasztalható – ismeret, mely mindenben támasztékoddá lesz.

A beavatáshoz kapcsolódó témakörök, melyekre szükséged van, hogy igazán élni tudd a Reikit, a következők:

  • a Reiki tanainak eredete,
  • az aura és csakra tana,
  • kezelési pozíciók,
  • meditáció alapismerete,
  • betegségek lelki okai,
  • tudatos életvezetés,
  • érzelmek fölismerése, kezelése.

E témakörökkel ismertetünk meg részletesebben a Reiki I.-es tanfolyamon.